Övrigt

En aktiv höst väntar oss!

Så här vid sommarens slut tänkte jag passa på att tacka Dig och alla medlemmar i Södra Älvsborg för insatserna under vårens europavalrörelsen och önska är välkomna tillbaka till en aktiv höst.

 

Våren var händelserik och jag hoppas att alla nu har fått möjlighet att vila upp sig. Det är nu vi måste återhämta oss och blicka framåt mot kommun-, region och riksdagsvalen 2010.

 För att inte helt tappa tempot har jag under sommarmånaderna hängt med i den något dämpade politiska debatten och fortsatt mött människor på arbetsplatser och i andra sammanhang. Att möta och lyssna på dem i deras vardag är ett sätt för alla moderata företrädare att agera känselspröt.

Frankrikes industriminister till Västsverige

En resa till Nice för att representera Sverige och berätta om vårt arbete för hållbar utveckling var en av sommarens spännande utmaningar. Ett av resultaten blev att Christian Estrosi, Frankrikes industriminister tackade ja till en inbjudan om att komma till Västsverige och se vad våra kommuner och företag åstadkommer inom detta område. Förhoppningen med sådana kontakter är alltid att det ska gynna vår industri och våra arbetstillfällen. Just nu har jag kontakt med Näringsdepartementet om hur vi ska organisera mötet.

Med Sveriges EU-ordförandeskap har Fredrik Reinfeldt och regeringen ett stort arbete framför sig. Därför blir Dina insatser desto viktigare under hösten. Tillsammans måste vi fortsätta jaga ikapp den så kallade enade oppositionen. Vi ska vårda vårens goda resultat där

Moderaterna i Södra Älvsborg enligt SCB får ca 36 procent! Tillsammans med våra Alliansvänner förändrar vi Sverige och stärker vårt lands förutsättningar att möta framtida utmaningar

 Nu närmar också den allmänna motionstiden sig. Har Du angelägna frågor som Du tycker jag bör föra fram i en motion, hör av Dig! Jag är Din röst i Riksdagen.

 Vi har dessutom en 100-åring att fira. Vårt eget förbund jubilerar i år och det ska självklart markeras. Just nu arbetar vi med att samla berättelser från vårt arbete i Södra Älvsborg. Har Du något att berätta – Kontakta din kretsordförande eller mig. Det är medlemmarna som utgör förbundets historia, nutid och framtid.

 

Varma sensommarhälsningar

Cecilie Tenfjord-Toftby

Du är varmt välkommen att kontakta mig för att diskutera politik eller bara föra fram Din mening. Maila gärna till cecilie.tenfjord-toftby@riksdagen.se.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s