Övrigt

Varsel väntar om vänsterpartierna vinner

Idag presenterar SvT att Branschorganisationen Almega har räknat ut att närmare hälften av alla anställda inom hushållsnära tjänster kan förlora sina arbeten om RUT-avdraget avskaffas.
Vi talar om tusentals människor!

Vänsterpartierna går till val på att avskaffat RUT.
Jag tycker att det är beklagligt. Hela 75 % av de som fått arbete till följd av att vi inom Alliansen infört RUT har gått direkt från arbetslöshet till arbete.

Jag vill att dessa individer ska få behålla sina jobb. Jag vill se företag i denna bransch växa och stanna i Sverige. Det är möjligt med RUT!

Läs artikeln på SvT här

Annonser

2 thoughts on “Varsel väntar om vänsterpartierna vinner

  1. RUT i nuvarande form är ju bara konstgjort andning.

    Extra löjligt att du försöker måla Miljöpartiet och Socialdemokraterna som ”vänsterpartier” , de är ju trots allt mittenpartier – hoppas du använda det faktum att vänsterpartiet är ett relativt litet parti MOT mittenpartierna ?

  2. Marcus! Angaende partiklassificering sa maste du i hederlighetens namn klassa Moderaterna som ett mittenparti ocksa om du anser Sossarna vara ett ocksa. Att dessa sedan ockuperar lite olika nischer av mitten ar irrelevant. Me sossarna ar inte mitten parti utan ar klart forankrade i vansterideologin. moderaterna ar heller inte langre ett riktigt hogerparti utan ett konservativt parti som kan klassas som mitten-centristiskt med bade svenska och internationella matt och hor hemma i den borgerliga idetraditionen.
    Vad de andra partierna kan klassas som ar ointressant da de alla positionerar sig utifran de tva stora motbolerna och salunda bara ar mer elle rmindre vanster eller mer eller mindre borgerliga an s och m.
    Visst mA RUT-avdraget vara konstgjord andning men en sektor som inte tillatits vaxas och snarast motarbetats av tidigare vansterregeringar kan behova lite sadant for att komma ur startblocken och borja vaxa. Sedan nar det ar fallet kan man ta bort RUT och anpassa skattenivsn for dessa foretag pa ett lampligt satt sa att man inte lagger en hamsko kring verksamheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s