Övrigt

Tack Anders! Sverige är bäst i klassen

Idag har Aftonbladet rubriken Nu går Sveriges ekonomi som tåget. 

E 24 Näringsliv har rubriken Sverige utklassar Europa.

Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) växte med 4,6 procent under andra kvartalet jämfört med samma period året innan, enligt reviderade siffror från statistiska centralbyrån (SCB). De preliminära siffrorna visade på en tillväxttakt på 3,7 procent. BNP Uppräkningen blev betydligt större än även de mest optimistiska prognoserna bland svenska storbanker. Huvudförklaringen är lagerpåfyllnad, men det är en bred uppgång enligt Olle Holmgren, ekonom på SEB. Läs mer om det här

Tack Anders Borg för vår stabila ekonomi!

Annonser

One thought on “Tack Anders! Sverige är bäst i klassen

  1. visst ar det fantastiskt! Det ar riktigt kulk att studera vidare och soka extrajobb nu. det kanns inte lonlost utan mer roligt att det sjuder runtomkring en – ja i hela Sverige.
    Tyvarr sa hotar ju denna positiva utveckling att avbrytas abrupt om Ohly kommer till som utrikesminister och Ostros som finansminister.
    Da kommer vi snart ligga i konflikt med samtliga av vara handelspartner och pa snudden till att vara i krig med vissa. Dessutom sa kommer alla foretagsideer som inte backas upp av Kuba, nordkorea eller Iran aldrig att realiseras eftersom ingen vill satsa i ett instabilt hogskattesamhalle dar i princip 100% forsvinner till farbror staten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s